top of page

Hola cheese-lovers! 

Hola cheese-lovers! 

 

De laatste dagen van het jaar alweer. Tijd om de balans op te maken en ons voor te bereiden op een paar fijne feestdagen.

 

Helaas ontkomen ook wij niet aan de prijsverhogingen. Toch hebben we besloten de verhogingen voor nu maar minimaal door te voeren. We vinden het belangrijk dat plantaardige kaas voor een breed publiek beschikbaar is. We willen dan ook -zolang als het kan- ervoor waken dat onze prijzen marktconform blijven.

We hebben eerder al de prijsverhogingen voor de saladeblokjes en fondue aangekondigd. Daarnaast zullen we de andere producten nu niet verhogen. Wel moeten we verhogingen in het transport doorvoeren. Zie hieronder nog enkele andere wijzigingen. Bij geen tegenbericht, gaan we ervan uit dat onderstaand akkoord is.

 

Transport

NL: Transport binnen Nederland 17euro per rit. 

NL: De leveringen zijn franco bij bestellingen vanaf 400€. 

BE: Transportkosten naar België blijven 35€ per rit. 

 

Openstaande facturen

We vragen jullie de facturen binnen de afgesproken factuurtermijn te voldoen. Voor het leveren van een bestelling kan er maximaal 1 factuur openstaan. Wanneer er twee of meer facturen openstaan, dient eerst de factuur betaald te worden, voordat we een nieuwe bestelling kunnen leveren. 

 

Bestel- en leverschema

In 2023 blijft het bestelschema als altijd; wanneer je bestelt vóór zondag 1800, kunnen we de daarop volgende week leveren. 

De leverdagen zijn iets veranderd. Kijk in de bijlage wat de leverdagen voor jouw bedrijf zullen zijn.  

Bij geen tegenbericht, gaan we ervan uit dat onderstaand akkoord is.

 

Eerstvolgende besteldagen

Voor bestellingen voor de eerste week van januari kun je je bestelling uiterlijk maandag 2 januari 1800 doorgeven. 

We bezorgen weer vanaf 4 januari.

 

Fijne feestdagen!

Tenslotte willen we je ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar. Samen maken we de wereld nét iets plantaardiger en lekkerder! 

Voor nu dus alvast heel fijne feestdagen en tot in 2023! 

Fijne feestdagen.jpeg

Wil je ook onze kazen proeven? Bekijk onze verkooppunten

bottom of page