top of page

Max&Bien te koop bij Jumbo

Vanaf 3 oktober zijn onze plantaardige puntjes met de smaken komijn, truffel en kruiden-knoflook verkrijgbaar bij de Jumbo supermarkten en Jumbo online.

Max&Bien is daarmee het eerste Nederlandse plantaardige merk dat met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt.

De puntjes van 110gram zijn verkrijgbaar in de smaken Komijn, Truffel en Kruiden & Knoflook.

Met deze stap zetten wij ons breder in de markt, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van dit smaakvolle kaasalternatief.

In 2021 lanceerden we een deel van ons assortiment bij de Jumbo Foodmarkt in Groningen en Amsterdam. De verkoop liep goed op beide locaties. We zijn dan ook trots dat Jumbo nu het vertrouwen heeft om ons breder in de markt te zetten. 

Klant met kaaswiel.jpg

“Je ziet dat de wereld verandert. Wij zijn echte kaasliefhebbers, maar ook wij willen steeds vaker plantaardig eten. Dus we móesten we wel op zoek naar lekkere smaakvolle alternatieven voor op de kaasplank’, aldus Jobien Groen een van de oprichters van Max&Bien. ‘’Met onze kazen willen we het mensen makkelijker maken om voor een plantaardige optie te kiezen bij de borrel.’’

 

Maxine Agyeman, mede-oprichter en voormalig culinair chef: “Als chef vond ik het een mooie uitdaging om echt lekkere plantaardige alternatieven voor kaas te maken. Ik houd ervan om innovatief bezig te zijn. Daar ben ik ook goed in.”

 

Over Max&Bien

Max&Bien staat bekend om haar bekroonde, plantaardige producten met natuurlijke smaken en een geweldige structuur. De plantaardige kaasmakerij uit Amsterdam lanceerde als eerste ter wereld plantaardige Gouda-stijl kaaswielen. De wielen worden ambachtelijk gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.

kruidenKnoflook_zijaanzicht_vrijstaand MB_web.jpg
komijn_zijaanzicht_vrijstaand MB_web.jpg
truffel_zijaanzicht_vrijstaand MB_web.jpg
bottom of page