Award.jpeg

Beste Vegan Onderneming 2020

Max&Bien is door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme uitgeroepen tot Beste Vegan Onderneming 2020. Het winnen van deze prijs is een bewijs dat onze innovatieve producten gezien en geproefd worden. Dat is geweldig nieuws aangezien het ons dichter bij een van onze doelstellingen brengt, namelijk hoge kwaliteit plantaardige kaas- en zuivelvervangers toegankelijker maken voor het grotere publiek.

deze_edited.jpg

"Dit is de lekkerste vegan kaas"

Om de ontwikkelingen van de vegan kaaswereld een beetje in kaart te brengen en vooral te stimuleren, werd dit weekend voor het eerst de Vegan Cheese Award uitgereikt. Uiteraard voorafgegaan door een uitgebreide proeverij, waar ik maar al te graag aan mee deed, als ex-kaas verslaafde. 

Max&Bien.jpeg

 Uitgeroepen tot ‘Lekkerste product 2020’

"Inmiddels is het fantastische nieuws dan toch echt bij ons doorgedrongen. Afgelopen donderdag werd ons harde werken beloond met een tweede award van dit jaar. Onze plantaardige roomboter won de titel ‘Lekkerste product 2020’ tijdens de Amsterdam Food Pitch. De vakjury was lovend over de fantastische smaak van onze 100% plantaardige roomboter!

onno-kleyn-600.jpg

"Vegan kaas getest, door (onder anderen) mij!"

"De blauwader in gemarineerde druivenbladeren van de Nederlandse Max & Bien vond ik prettig, met de schurende nahijg in de keel van echte blauwe." 

IMG-8046.jpg

Max&Bien wint VeganCheese Awards 

"De Amsterdamse vegan kaasmaker Max&Bien won met hun blauwader kaas de publieksprijs van de ProVeg Vegan Cheese Awards 2020. De Petit Lorrain, een vegan brie van Petit Veganne uit Frankrijk, was favoriet bij de jury. ProVeg Nederland reikte de awards uit tijdens de druk bezochte zesde editie van VeggieWorld in Utrecht.

blauw veggiebeurs.PNG

"5 goede adresjes in Amsterdam voor een vegan kaasplank"

Van pokébowl tot tosti: elke week vijf goede adresjes in de stad voor specifieke culinaire verlangens. Dit keer: de vegan kaasplank.