top of page

Mooie nieuwe samenwerking

Met trots kunnen we eindelijk onze kersverse samenwerking met kaasgroothandel Vandersterre met jullie delen.

Samenwerking Van Der Sterre +Max&Bien.jpg

Door de samenwerking ontstaat er voor ons de mogelijkheid om het merk breder in de markt te brengen. Zo kan de consument zowel in Nederland als daarbuiten kennis maken met dit prachtige kaasalternatief.
 
"Met onze kazen willen we het mensen makkelijker maken om af en toe voor een plantaardige optie te kiezen bij de borrel", aldus oprichter Maxine Agyeman.
 
Vandersterre gaat met deze samenwerking nieuwe invulling geven aan een groeiende vraag in de zuivelcategorie. "Door het bundelen van onze krachten op het gebied van innovatie, marketing, ketenoplossingen en internationale marktkennis willen wij de productie en verkoop van de producten van Max & Bien verder stimuleren," aldus Henk-Jan Kos, commercieel directeur van Vandersterre.
 
Over Max & Bien
Maxine en ik misten tijdens onze zoektocht naar vegan producten vooral écht lekkere alternatieven voor kaas en zuivel. Met de kennis en ervaring die wij hadden, zijn we zelf de keuken in gegaan en hebben we plantaardige kazen ontwikkeld. Het resultaat is een assortiment met unieke bekroonde producten, wat naast de goede smaak ook daadwerkelijk een echt Gouds model heeft.
 
Een innovatieve en culinaire uitdaging
Maxine heeft meer dan twintig jaar als chef gewerkt in het binnen- en buitenland. Ik ben wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van voeding en gezondheid. Ik heb me in mijn voorgaande banen bezig gehouden hoe je mensen kunt enthousiasmeren om duurzamere keuzes te maken. De kennis die Max en ik hebben opgedaan, komt goed van pas met het ontwikkelen van plantaardige kazen, wat zowel een innovatieve als culinaire uitdaging lijkt.

Watch this space, want samen met Vandersterre gaan we binnenkort mooie stappen maken.

bottom of page